Wanneer

za 29 mei 2021    
20:00 - 21:30

Evenement type

Nathasja van Rosse sloot in 1999 haar masters af bij Zoran Dukic in Den Haag. Ook volgde ze masterclasses bij gitaarvirtuozen als David Russell, Alvaro Pierri, Pavel Steidl en Carlo Marchione. Van Rosse gaf recitals in Amerika, Canada, Duitsland, Turkije, Oostenrijk, Griekenland en uiteraard Nederland, maar niet eerder online. Van Rosse geeft op bezielende wijze leiding aan De Gitaaracademie.

Het voorprogramma van dit online concert (Zoom) wordt verzorgd door Alexandru Grecu uit Roemenië. Hij won maar liefst 80 prijzen bij zowel nationale als internationale festivals. Hij verzorgde het voorprogramma van een concert van Costas Cotsiolis. Grecu volgde masterclasses bij gitaristen als Marcin Dylla, Judicael Perroy, Alvaro Pierri, Costas Cotsiolis en Carlo Marchione. Momenteel studeert hij bij Gabriel Bianco aan het Conservatorium van Amsterdam.

Dit concert vindt realtime plaats en is dus niet vooraf opgenomen. Je komt bij de gitaristen thuis, dus dichterbij dan ooit! Stel tijdens het concert je vragen via de chat. Aan het eind van het concert beantwoorden de gitaristen zoveel mogelijk vragen.

Reserveer je ticket voor slechts €9,95! Kijk je met meerderen? Fijn als je twee tickets afneemt. Je steunt daarmee de gitaristen en de voortgang van deze gitaarconcerten.
https://www.eventbrite.nl/e/146878400249