logo combi

Het tweejaarlijkse Ensemblefestival heeft een nieuwe naam: GitaarPLUS
EGTA NL zoekt als grote gitaardocentenvereniging daarnaast ook nadrukkelijk de samenwerking met andere gitaarorganisaties. Na eerdere succesvolle samenwerkingen met GitaarSalon Enkhuizen en het Twents Gitaarfestival wordt GitaarPLUS – voorheen EGTA Ensemblefestival- nu tijdens het Twents Gitaarfestival 2016 gehouden. Bijzonder is dat EGTA Duitsland ook participeert en dat spelers uit Nederland, Duitsland en België mee kunnen doen.
Er is een dag voor de vakstudenten en professionals, op donderdag 5 mei, en een dag voor de amateur spelers, op zaterdag 7 mei. Veel is mogelijk: van gitaar duo tot heterogene ensembles, met diverse instrumenten w.o. gitaar. Er is een competitie-element door de aanwezigheid van een deskundige jury en het uitreiken van diverse prijzen. Het stimuleren van gitaristen tot samenspel is echter het belangrijkste doel van de organisatie. We hopen dat veel docenten en leerlingen ertoe uitgedaagd worden!
Amateurmusici kunnen inschrijven via dit formulier.
Studenten kunnen inschrijven via dit formulier.

Reglement studenten/professionals  English: Regulations
Reglement amateurs