Zaterdag 10 maart organiseerde EGTA-Nederland de eerste Gitaardocentendag. Gitaardocenten uit heel Nederland, van Groningen tot Eindhoven en van Amstelveen tot de Achterhoek, kwamen naar Barneveld. Het programma was heel divers. Na het welkomstwoord van EGTA-voorzitter Lex van Hulten opende Coen Beijer met een uitvoering van Cordillera, een nieuwe gitaarcompositie van Jacob ter Veldhuis. Alle aanwezigen ontvingen gratis de bladmuziek. Coen lichtte het ontstaan ervan én de muziek toe.

Welkom Lex van HultenCharlotte SchoutenAlgemene Ledenvergadering

 

 

 

 

 

Charlotte Schouten gaf een interessante lezing over lesgeven aan leerlingen met concentratiestoornissen. In de Algemene Ledenvergadering werd naast de gebruikelijke zaken Tanja Vermeeren bedankt voor haar bestuurswerkzaamheden. Het bestuur kreeg na stemming de goedkeuring van de leden om een begin te maken aan statutenwijziging omtrent EGTA-lidmaatschap.   Gezellige boelmini concert Ruud Stoop
 

 

 

 

 

Na de netwerklunch zat iedereen klaar met gitaren voorzien van slagplaten en vervolgde Ruud Stoop met een workshop Flamenco basistechniek. Ter afsluiting van de Gitaardocentendag gaf Ruud een miniconcert.